Ravintovalmennus

Ravinto on ollut jo vuosia oma mielenkiinnon kohteeni. Optimaalinen ravitsemus koostuu juuri sinulle sopivien raaka-aineiden yhteensovittamisesta kokonaisuudeksi. Ruokafilosofiani on hyvin simppeli: Nautitaan hyvästä ruoasta joka on puhtaista ja hyvistä raaka-ainesta itse valmistettu. Terveellistä ja hyvää.

Miksi silti optimaalisen ruokavalion löytäminen ja noudattaminen tuntuu niin vaikealta? Jokainen meistä on yksilö ja tasapainoisen ruokavalion löytäminen useista ohjeista huolimatta saattaa olla vaikeaa. Sama ruokavalio, joka sai naapurin Pirjon elämänsä kuntoon, ei välttämättä sovi sinulle laisinkaan.

Sairaudet, suoliston kunto, allergiat, fyysisen aktiivisuuden taso, sekä ihmisen yksilölliset tarpeet vaikuttavat ruokavalioon ja ravintolisiin. Autan ja valmennan asiakkaitani löytämään itselleen sopivan ruokavalion sekä tsemppaan heitä pysymään siinä. Terveys on elimistön tasapainotila, se on mahtavaa energiaa ja elinvoimaa.

Ravintovalmennuksella pyritään tukemaan elimistön terveyttä ja antamaan parhaat mahdolliset apuvälineen kehon paranemisprosesseihin, energisyyteen ja hyvään oloon. Ravintovalmennus ei missään nimessä korvaa lääkäriä.

Ensimmäinen tapaaminen sisältää:

-Perusteellisen haastattelun johon aikaa varataan 2 tuntia
-Yksilöllisen ravintovalmennus ohjelman ja liikunta suunnitelman jotka teen haastattelun jälkeen ja lähetän asiakkaalle viikon sisällä sähköpostitse.
-Yhteydenpito sähköpostitse kahden viikon välein, niin että asiakkaan edistymisestä pystytään seuraamaan.

Seuraavat tapaamiset:

Mikäli kyseessä on haastavampi elämäntapa remontti, 1-3 seuranta käyntiä sähköpostitse käytävän yhteydenpidon lisäksi on yleensä tarpeellisia. Aikaa varataan tunnin verran, jossa käydään läpi ruokavaliota sekä mahdollisesti muokataan sitä, tarkastetaan asiakkaan tavoitteita ja niiden saavuttamista.