PÄÄSIN OPISKELEMAAN!

Kurja viikko muuttui mahtavaksi, kun opiskelupaikkani varmistui! Maanantaina mulle tuli iso riitä verottajan kanssa veronpalautuksistani, arvaatte varmaan kumpi voitti? No verottaja tietysti! Eikä yhtään sympatiaa herunut, ei vaikka väänsin muutaman kyyneleen puhelimessa! Verottaja 6 – Tiia 0.

Mutta nyt siis asiaan, sain opiskelupaikan ja pääsen opiskelemaan joogan opettajaksi! Opinnot alkavat heti alkuvuodesta ja vuoden kuluttua musta pitäisi valmistua joogan opettaja! Ihan huippua!! Olen jo pitkään haaveillut siitä kuinka kivaa olisi opiskella joogan opettajaksi ja pitää omia tunteja. En malta odottaa että pääsen taas opiskelemaan, melkein neljän vuoden tauon jälkeen!

Uuden ammatin lisäksi uskon että vuoden opiskelu tekee hyvää myös minulle itselleni. Seuraavan vuoden harjoittelen opettajan johdolla joogan lisäksi meditoimista sekä elämistä tässä hetkessä. Olisikohan sitten jo mahdollista elää tätä elämää hieman rennommalla otteella? Ilman että vedän hepulit aina kun asiat eivät mene juuri niin, kuin olen itse omassa päässäni suunnitellut? Ehkä elämä voisi olla vähemmän kuluttavaa jos laskisi hieman kierroksia? Jos vuoden päästä jättäisin vaikka verovirastossa työtään tekevälle virkailijalle mesoamatta? Toivottavasti! 🙂

Lähtiessäni opiskelemaan, otin yhden askeleen kohti omaa unelmaani. Askel askeleelta kohti omia tavoitteita, omia isoja tai pieniä unelmia. Omia unelmia kannattaa aina seurata, omaa sydäntä kannattaa aina kuunnella. Tavotteita ja unelmia saattaa olla paljonkin (ainakin mulla on), mutta jostain on aina lähdettävä liikkeelle. Unelmien seuraaminen vaatii oman intuition kuuntelemista, välillä se vaatii jopa vaikeitakin päätöksiä. Usein tarvitsee luopua jostain vanhasta, että saa jotain uutta tilalle. Se ei välttämättä ole aina ihan helppoa, mutta mielestäni ainut tie, jos haluaa elää onnellista ja oman näköistä elämää.

Välillä sitä kompastuu, eksyy omalta polulta tai kaatuu hetkeksi kokonaan maahan. Se kuuluu elämään, mutta onneksi sieltäkin pääsee aina nousemaan ylös, ajallaan.
Mistä sinä unelmoit? Voisikohan sen unelman toteuttaa jo vaikka ensivuonna? Toivottavasti! <3

img_1512

img_1518

img_1516-1

<3 Tiia

Write A Comment