Ihanaa vuotta 2017 ihan kaikille teille ihanille! <3
Alkuvuosi on usein täynnä odotuksia, suunnitelmia, lupauksia ja ryhtiliikkeen ottoa. Millaisia tavoitteita ja suunnitelmia sinulla on? Huomasin että Itselläni on taas varmaan miljoona suunnitelmaa ja tavoitetta! Ihan ensimmäiseksi on ihanaa aloittaa opiskelu ensiviikolla. On siistiä päästä kehittämään pienenpientä yritystäni mahtavan yritysvalmentajani kanssa. Nyt alkuvuodesta olen löytänyt uuden, aivan valtavan inspiraation valmentaa ravintovalmennus asiakkaitani syömään paremmin. Kiitos tästä kuuluu ehdottomasti aivan superhyvää duunia tehneille asiakkailleni. Tavoitteita listatessani huomasin jotain. On aivan valtavasti suunnitelmia jotka on toteutettava juuri tänävuonna. Vai onko?

Suunnitelmat ja tavoitteet ovat toki tärkeitä, mutta milloin homma lähtee laukalle ja elämästä tulee pelkkää suorittamista? Ja sitten kuin tavoitteita on sata ja yksi, onnistuuko enään mikään? Jos haluaa laihduttaa -10kg, lopettaa tupakanpolton, opetella uuden kielen ja edetä urallaan saman vuoden aikana, on kai turha edes mainita että hermorohahdus on ehkä lähempänä totuutta kun onnistuminen?

Olisiko sittenkin parempi ottaa yksi isompi tavoite per vuosi ja pistää kaikki paukut siihen? Ja näin ollen maksimoida onnistuminen yhden ison tavoitteen osalta? Tehdä yhden tavoitteen eteen niin paljon duunia ja juhlia sitten kun saa tavoitteen maaliin? Ja nyt en juhlimisella tarkoita yöllä neljään asti rymyämistä Helsingin yö elämässä, vaan sitä henkistä riemuvoittoa.

Ja mikä tärkeintä, nauttia matkasta kohti maalia! Ei vain odottaa hetkeä kun määränpää on saavutettu, sitä tulevaisuuden hetkeä jolloin voi olla onnellinen. Aina ei todellakaan ole helppoa elää juuri tässä ja nyt, nauttia juuri tästä hetkestä. Olisiko mahdollista astella pienin, mutta määrätietoisin askelin kohti omaa tavoitettaan. Samalla nauttia pienistä ihanista hetkistä, ystävistä, lapsista, liikkumisesta tai vaikka silloin tällöin lasillisesta hyvää viiniä.

Tein kolme ihanaa smoothie reseptiä, jos joku teistä haluaa edetä pienin askelin kohti terveellisempää elämää. Aamupalan ja välipalojen korvaaminen näillä terveyspommeilla on helppo ja nopea tapa muuttaa ravitsemusta terveellisempään suuntaan.  Hyvillä raaka-aineilla yhteen smoothieen mahtuu monipuolinen kattaus kaikkea mitä kehosi tarvitsee, paljon vitamiineja ja antioksidantteja. Solusi hyppii onnesta kun saa tälläistä super ravintoa. Liskäksi smoothiet imeytyvät helposti kehoosi ihanan koostumuksensa vuoksi.

Tein sivuilleni useita ohjeita, jonne laitoin linkit:

Ihanaa sunnuntaita! <3

<3 Tiia

Write A Comment